fbpx
Selecteer een pagina

Het team

 

Sandra Spierings

Dagelijks Management 
Online Academie Bouwen

Sinds 2020 is het dagelijkse management van onlineacademiebouwen.nl in handen van Sandra. 

In haar zoektocht naar een gelijkwaardige ondernemer om de dagelijkse leiding van onlineacademiebouwen.nl aan over te dragen leidde Wendy Sandra zelf op tot de technische professional die ze nu is.

Met haar vriendelijke, professionele en doortastende karakter staat Sandra klaar om ambitieuze ondernemers te helpen met het het bouwen van een online leeromgeving en daaraan gerelateerde zaken zoals een effectieve email funnel. 

Wendy van den Bersselaar

Grondlegger
Online Academie Bouwen

Wendy stond aan de wieg van onlineacademiebouwen.nl.

In de eerste jaren van haar zelfstandig ondernemerschap ondersteunde ze vanuit onlineacademiebouwen.nl vele tevreden klanten bij het bouwen en onderhouden van hun online leeromgeving.

In 2020 besloot zij haar focus te gaan verleggen op het gebied online profilering en marketing. In Sandra vond zij een gedreven vakvrouw aan wie ze onlineacademiebouwen.nl met een gerust hart durfde over te laten.

Ze leidde Sandra zelf op tot technische VA en blijft haar supervisie bieden om de kwaliteit en persoonlijke aandacht die klanten van onlineacademiebouwen.nl gewend zijn te waarborgen.

Benieuwd naar wat Wendy tegenwoordig doet?
Bezoek haar nieuwe website op www.natuurlijkonline.com