fbpx

Online academie (laten) Bouwen

Wil jij 1 jaar lang
samen werken aan
de ontwikkeling
van jouw online bedrijf?

BOUW EN ONDERHOUD LIEVER
HELEMAAL UITBESTEDEN?

1 Jaar lang Samen bouwen aan jouw
online onderneming?

FAse 1
Je hebt een duidelijk plan

Voordat ik je ga helpen met het bouwen van je academie vind ik het belangrijk dat je een duidelijk plan hebt voor je online programma. Je weet welke waarde je hebt te bieden en aan wie. Je weet welke stappen je klanten moeten gaan zetten om het resultaat te bereiken dat jij ze te bieden hebt.

Ik ben al te vaak aan een academie begonnen die niet wordt gebruikt omdat er uiteindelijk geen programma komt, dat is zonde van jouw geld en onze energie.

Alléén met een duidelijk plan voor de inhoud van jouw programma, ga ik met je aan de slag.

Fase 2

Ik ga voor je bouwen, jij gaat je programma verkopen

Nu gaat het echt beginnen. Het mooie van mijn manier van werken is namelijk dat ik de basis bouw van jouw online academie (in WordPress op basis van DIVI en Wishlist Member), in jouw huisstijl.

Maar terwijl ik daarmee bezig ben, moet ook jij aan de bak. Want het is zonde om straks veel tijd te investeren in het vullen van je academie terwijl jij je programma nog niet hebt verkocht.

In deze fase maak jij dan ook de content voor je eerste les(sen) en ga je de wereld laten weten dat je programma eraan komt. Je maakt een (simpele) weggever en implementeert deze in een e-mailfunnel (die je gaat helpen met de verkoop van jouw programma) met de gratis e-mail funnel template (die je kunt gebruiken in Active Campaign) die je hiervoor van mij krijgt. 

Fase 3

Tijd om je programma te vullen

Ik help je graag maar wil niet dat je afhankelijk van mij wordt. Daarom leer ik jou (of je VA, want je krijgt met 2 personen toegang tot mijn online programma) na oplevering van je academie via mijn online programma stap-voor-stap om hiermee zelf te werken. Je gaat je academie zelf vullen, onderhouden en aanpassen naar jouw persoonlijke wensen zodat je hierin helemaal onafhankelijk bent.

Je krijgt toegang tot mijn online community waar je jouw ervaringen kunt delen met andere Samen Bouwers.

Ook houd ik wekelijks een Q&A, waar jij terecht kunt met vragen over jouw werk aan je online academie, waar het programma je geen antwoord op geeft. 

Fase 4

Ready to rock en je processen te verbeteren

De eerste (pilot) deelnemers zijn aan de slag met je online programma. NU PAS is het tijd om nog eens naar je programma en funnel te gaan kijken om te zien wat er goed gaat en waar nog ruimte voor verbetering is.

In deze fase help ik je met het verdiepen van je marketing funnel en een vervolg strategie om jouw online aanbod verder uit te breiden.

 

Dit is er ook nodig voor je online academie

Dit moet je zelf verzorgen en is niet inbegrepen bij de prijs het programma:

– Een (lege) hostingomgeving, domeinnaam en SSL certificaat
(als je deze nog niet hebt adviseer ik hiervoor een pakket bij Vimexx af te nemen)
– Account bij Active Campaign
– Account bij Vimeo (voor video’s)
– GRATIS account bij SoundCloud (voor audio’s)
– GRATIS account bij Mollie (voor iDeal betalingen)

Klik op de links voor de prijzen
en om je direct voor deze diensten aan te melden 

BOUW EN ONDERHOUD LIEVER HELEMAAL UITBESTEDEN?

Ook dat kan, neem vrijblijvend contact met me op om jouw precieze te wensen te bespreken zodat ik een offerte op maat voor je kan maken.

Wat anderen zeggen over – samen bouwen – aan je online onderneming

Wendy is supersnel van begrip, ze begrijpt precies wat ik wil en waar ik heen wil. Ze helpt me om de mogelijkheden duidelijk te maken. Ze ziet kansen die ik misschien zelf nog niet zie. Omdat ze zo goed is op het gebied van techniek, helpt ze me echt verder.

Wendy heeft me ook heel veel opgeleverd op het gebied van overzicht, rust en helderheid. Bij het maken van een online academie komen best veel zaken kijken. Ik kon steeds met Wendy sparren en ook als ik even niet meer zie wat er moet gebeuren weet zij het steeds behapbaar te maken.

We hebben samen een plan gemaakt waarna we allebei ons eigen ding zijn gaan uitvoeren. Ik kon zaken loslaten en zij gaf me rust en helderheid, zodat ik me precies wist waarop ik me moest focussen en wat er moest gebeuren.

Ze stelt kritische vragen en kan zich als een kleine pitbull vastbijten in blokkades die nog in de weg zitten van het ‘groots’ durven denken. Ze heeft een no-nonsense houding die inspireert. Evelien Bijl

Doelgerichte Coaching

De technische kant van mijn online programma vind ik een grote uitdaging. Ik kan veel zelf, maar Wendy kan met drie klikken waar ik drie dagen over zou doen. Ze denkt met me mee, reageert snel op vragen en is flexibel. Wendy voelt als mijn technische toverstokje 😉 Annemijn Rooze

JouwJuf: help je kind in groep 1 en 2

Ik heb met heel veel plezier met Wendy samengewerkt. Ze is technisch snel en als ze iets niet weet zoekt ze t zelf uit.

Als MPOP-er viel ze direct op door haar positieve houding en doorzettingsvermogen. Zij heeft echt de lessen binnen MPOP eigen gemaakt. Daarnaast is ze een super positieve collega die altijd voor t team klaar zal staan. Ik kon altijd een beroep op haar doen en mijn klanten ook.

Ze is heel leergierig, doortastend en zal altijd gaan voor t beste resultaat voor haar klanten.

Doordat ze heel gevoelig is kan ze intunen in wat jij nodig hebt.

Ze hecht een groot belang aan een close samenwerking en hele goede relatie met haar opdrachtgever. Zoek je iemand die aan je zijde staat en stap voor stap helpt dan is Wendy een hele goede. Simone Levie

Simone Levie Company

Ik vind het echt een verademing om met Wendy te werken! Wendy snapt je direct en ze werkt heel zelfstandig. Ze heeft bijna geen vragen en ze leert erg snel. Ze is mega ervaren in WordPress, Divi en onlineprogramma’s maken. Ik denk dat ik geen betere VA ken die zo veel ervaring heeft in alle programma’s.

Wendy is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze reageert snel op mijn vragen maar denkt ook strategisch mee met mijn bedrijf. Ze is echt een ondersteuning voor mijn bedrijf en ik weet niet wat ik zonder haar moet!

Ik ben mega blij dat Wendy op mijn pad is gekomen. Ben jij op zoek naar een technische VA met superveel online marketing ervaring? Twijfel niet en neem contact op met Wendy! Rosanne Raubun

Design Your Dream

Vaak gestelde vragen

Wat maakt jouw programma anders dan dat van anderen?

Aan mijn programma mag je deelnemen met 2 personen.

Als jij het als drukke ondernemer niet ziet zitten om het vullen en onderhouden van je academie zelf te doen, kun je ook een VA of neefje of nichtje laten deelnemen die je hiermee gaat helpen.

Ik geef wekelijks een Q&A.

Bij andere programma’s kun je vaak maar 1x per maand live met je technische vragen terecht.

 

Ik heb geen technische kennis of ervaring, is je programma wel geschikt voor mij?

Ik zorg ervoor dat jouw academie kant en klaar is op het moment dat ik hem aan jou oplever. Over de technische achtergrond hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Hierna leer ik je stap voor stap in Jip en Janneke taal hoe je zelf met jouw academie kunt werken.

Mocht je het desondanks nog niet helemaal begrijpen is er wekelijks ruimte voor je vragen tijdens mijn Q&A.

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Jazeker, stuur me even een bericht via de chat of mail dan bespreken we een regeling die past bij jouw persoonlijke situatie.

Twijfel je nog? Neem even contact met mij op!

Wendy van den Bersselaar
Virtuele Assistent Brabant

[ wendy@onlineacademiebouwen.nl ]

KVK: 69725780

Cookiebeleid

Kan ik je helpen?
Neem gerust contact met mij op.

11 + 14 =

Wil je gratis tips en inspiratie ontvangen over locatie onafhankelijk werken?

Goed dat je je hebt aangemeld, ik heb je veel te vertellen!