fbpx

OVER MIJ


Wendy Van Den Bersselaar

Mijn naam is Wendy van den Bersselaar, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn vriend Erwin en onze hond Tess in Tilburg.

Mijn werk is mijn grootste hobby, maar daarnaast houd ik enorm van reizen, avontuur, lekker eten en drinken en een goed gesprek.


Psycholoog en wereldreiziger

Na de HAVO en één jaar HBO ging ik naar de Universiteit van Utrecht waar ik in 2008 afstudeerde aan een studie Psychologie. Maar omdat ik eigenlijk op dat moment geen idee wat ik ECHT met mijn leven wilde, vertrok ikvoor een lange backpack reis (2 jaar) naar Australië.

Voor het ultieme avontuur kocht ik daar een camperbusje waarmee (met de zon mee) langs de kust reisde. Ik at wanneer ik honger had, ging slapen als het donker werd en begon mijn dagen bij het eerste zonlicht. De klok in mijn busje had ik afgeplakt, ik leefde helemaal in het moment. Daar leerde ik voor het eerst op mijn intuïtie te vertrouwen. Mijn leven was eenvoudig en puur.

Die reis door Australië was fantastisch en zou voorgoed mijn leven veranderen.

Want sinds die reis door Australië heb ik eigenlijk nooit meer echt kunnen wennen aan het leven zoals dat hier ‘van ons wordt verwacht’. Ik had altijd ONTZETTEND het verlangen om de dingen op ‘mijn manier’ te doen.

In de jaren nadat ik terugkwam ben ik daarom blijven reizen. Ik ging naar Nieuw-Zeeland, Thailand, Indonesië en Canada. En werkte als seizoenarbeider (winters als chaletstaff en zomers als campinghost) op de mooiste plekjes van Europa.

 

Huisje, Boompje, Beestje en een bijna burn-out

In die tijd was het best strijd om tegen de wensen en verwachtingen van mijn omgeving in, mijn leven te leiden zoals ik dat het liefst wilde (en in die jaren ook deed).

Toen ik bijna 30 was, besloot ik dan ook om mijn ‘strijd’ op te geven en ‘zoals het van me werd verwacht’ een ‘normaal’ leven te gaan leiden.

In 2015 kwam er een plek vrij als recruiter op kantoor in Eindhoven bij het bedrijf waar ik mijn zomerseizoenen voor werkte. Voor mijn sollicitatie gesprek vloog ik op en neer vanuit Italië. 40 Uur op kantoor. Een minimumsalaris. Eigen huisje (een chaletje op een recreatiepark, dat dan weer wel ;)).. Ik werd dus aangenomen voor die baan en had het helemaal voor elkaar.

Maar ik was doodongelukkig.. En belandde tot 2 keer toe aan het randje van een burn-out.

Ik probeerde het nog bij 2 andere werkgevers, maar kwam tot de conclusie dat dit niet mijn leven was.

Ik liet me coachen door een lifecoach en besloot daarop om voor mezelf te beginnen. Omdat de psychologie me toch bleef trekken deed ik een opleiding tot lifecoach. Als coach wilde ik anderen die net als ik verlangen naar een leven anders dan ‘hoe het van je wordt verwacht’ gaan helpen bij het creëren van hun droomleven.

 

MIJN ONLINE ONDERNEMING

In 2017 kwam ik in aanraking met Simone Levie en het online ondernemerschap. Ik ging naar haar event en terwijl ik het geld (€3000,00) er niet voor had, schreef ik me ter plekke in voor haar programma. Hiermee zou ik gaan leren een online programma te maken, mijn missie de wereld in te slingeren en locatie onafhankelijk te kunnen worden.

Vol enthousiasme ging ik aan de slag met het bouwen van een website en online academie. Alles ging als vanzelf en ik zat in een fantastische flow. Daar ontdekte ik mijn passie voor online techniek. Tegen een leuke prijs besloot ik mijn technische hulp aan te bieden aan mensen die ook het programma volgden. Wat er toen gebeurde was overweldigend. Mijn agenda stroomde vol en nog diezelfde maand besloot ik te stoppen met mijn baan in loondienst. Daar is mijn eigen bedrijf als technische VA ontstaan.

Na een paar maanden werd ik door Simone Levie gevraagd of ik als technische VA haar team zou willen komen ondersteunen.
Naast de kennis die ik opdeed in haar programma, kon ik hierdoor ruim 1 jaar onder haar vleugels leren en mezelf ontwikkelen. Ik heb mogen kijken in de keuken van een van de grootste online onderneemsters van Nederland en kreeg fantastisch mooie kansen om ook voor andere (grote) online ondernemers te gaan werken.

 Jouw online onderneming, op mijn manier

Dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren leren en ontdekken op het gebied van online techniek en ondernemerschap in het algemeen, wilde ik het heel graag weer ‘op mijn manier’ gaan doen. Begin 2019 besloot ik dan ook om me weer volledig te gaan focussen op mijn persoonlijke missie. Want ik heb nu ALLE kennis en tools in handen (en de ideale combinatie daarin gevonden) om anderen zoals ik op MIJN MANIER te helpen (in begrijpelijke taal en met persoonlijke aandacht) bij het ontwikkelen en creëren van een succesvolle online onderneming.

Ik adviseer je graag over de tools die je nodig hebt om zelf je online onderneming op te bouwen of kan je ontzorgen door de hele bouw voor je uit handen te nemen.

Wendy van den Bersselaar
Virtuele Assistent Brabant

support@onlineacademiebouwen.nl

KVK: 69725780

Cookiebeleid

Heb je een vraag of wil je even bellen?
Neem gerust contact met mij op (dan maken we een afspraak)