fbpx

Over mij

Studeren en reizen

Mijn naam is Wendy van den Bersselaar, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn vriend en hond in Tilburg.
In 2017 stond ik waar jij nu (misschien wel staat) staat.. Helemaal aan het begin van mijn online ondernemerschap. Ik droomde van vrijheid en onafhankelijkheid, maar wist eigenlijk niet precies hoe ik dat moest inrichten.

Na het afronden van een studie Psychologie (aan de Universiteit van Utrecht) ben ik met een backpack op reis gegaan. Ik woonde 2 jaar in Australië, bezocht Nieuw Zeeland, Canada, Thailand en Indonesië en werkte 3 jaar als seizoensmedewerker in het toerisme op verschillende plaatsen in Europa.

Ik genoot van die vrijheid die het reizen me gaf, maar mistte het een gevoel van stabiliteit en iets ‘opbouwen’ (elk half jaar verliet ik weer de plek waar ik net was gesetteld). 

Lifecoach

Ik kwam terug naar Nederland en was 2 jaar doodongelukkig in verschillende kantoorbanen, waar ik fulltime deed wat er van me werd verwacht.

Om mijn pad te vinden, volgde ik zelf een traject bij Lifecoach Phil die me hielp los te komen van keuzes die ik maakte omdat ik dacht dat het ‘van me werd verwacht’.

Het was ook in die periode dat ik voor het eerst in aanraking kwam met het ‘online ondernemerschap’. Dat ik geen Psycholoog wilde worden wist ik heel zeker, maar vanuit een meer positieve benadering leek het me heel waardevol om als Lifecoach (op afstand) cliënten te kunnen helpen met loskomen van ‘de verwachtingen’ en net als waar ik mee bezig was hun leven te gaan inrichten op een manier die echt bij hun past.

Simone Levie

Ik volgde dan ook een opleiding tot Lifecoach en niet veel later kwam Simone Levie op mijn pad. Ik was direct onder de indruk van haar energie en kocht dan ook zonder veel twijfel, haar MPOP (terwijl ik er eigenlijk het geld niet voor had).

Ik heb techniek altijd enorm interessant gevonden, maar pas toen ik tijdens mijn MPOP avontuur intensief aan de slag ging met online techniek besefte ik dat dat is waar echt mijn passie ligt.

Toen ik door een collega onderneemster werd gevraagd om haar te helpen met de techniek, hing ik mijn plan voor een eigen online programma als Lifecoach dan ook aan de wilgen en ging ik aan de slag in mijn eigen bedrijf als technische VA.

Specialiseren

Mijn bedrijf was binnen no-time een razend succes. Binnen een maand zegde ik mijn baan in loondienst op en was mijn agenda maanden vooruit al vol geboekt. Na 2 maanden werd ik ook benaderd met de vraag om als technische VA te komen werken in het team van Simone Levie. Ruim een jaar mocht ik van en met haar leren over het online ondernemerschap. Honderden online ondernemers heb ik ondersteund met de techniek achter hun online academies. Ik heb overal aan mogen proeven en mijn kennis en ervaring in korte tijd enorm kunnen ontwikkelen.

Tijdens dat jaar heb ik alle aspecten van het online ondernemerschap gezien en ervaren. Ik ontdekte wat ik het leukst vond om te doen qua praktische techniek en ging me ook steeds meer verdiepen in de strategie.

Omdat mijn ‘takenpakket’ te breed werd en ik me graag in één ding wilde specialiseren heb ik er uiteindelijk voor gekozen om me helemaal te focussen op het bouwen van Online Academies en het ontwikkelen van een bijpassende online marketing strategie.

Inmiddels heb ik misschien wel 10.000 euro geïnvesteerd in opleidingen. Want naast dat ik leerde van Simone Levie en eindeloos veel boeken las, volgde ik ook trainingen op het gebied van online marketing en Facebook Adverteren bij Frankwatching en Wendy Kerssens. Alle ins en outs over funnelmarketing via Active Campaign leerde ik onder andere de heren van Wild Audience en Rachelle Blok.

Samen Bouwen

Het is mijn missie om met mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk mensen te helpen met het neerzetten van een winstgevende online onderneming.

Daarin vind ik het belangrijk dat je als ondernemer vrij en onafhankelijk van mij kunt werken met jouw online processen.

In 2019 lanceerde ik daarom mijn eigen online programma ‘Samen Bouwen’, waarbij ik de technische basis van jouw online academie voor je bouw (zodat jij hier geen zorgen over hebt). Daarna leer ik je stap-voor-stap om zelfstandig met je academie te werken en ontwikkelen we een strategie om jouw online programma ook daadwerkelijk mee te gaan verkopen.

Wendy van den Bersselaar
Virtuele Assistent Brabant

[ wendy@onlineacademiebouwen.nl ]

KVK: 69725780

Cookiebeleid

12 + 5 =

REGELMATIG TIPS EN INSPIRATIE ONTVANGEN OVER ONLINEONDERNEMERSCHAP?

Yes, ik neem je mee in de wondere wereld van online marketing