fbpx
Selecteer een pagina

Dit zeggen anderen over
onze samenwerking


Wendy heeft me uitstekend geholpen bij het maken van mijn online academie. Ik ben heel blij met haar diensten. Ze werkt snel en nauwkeurig en als er een probleem is, lost ze het vaak snel op(als het nodig is). Ik kan je Wendy van harte aanbevelen!

Frouke van Overveld
Spicy Pepper Coaching

Vanuit MPOP kwam ik bij Wendy terecht. Zij helpt mij op vele fronten. Technisch en ook met een coachende rol. Ze remt mij af en zet mij aan wanneer nodig. En dat vind ik erg prettig. Ook onze openheid naar elkaar toe, weten waar we staan, haar meedenken om te groeien als ondernemer, om zichtbaar te worden, noem maar op is enorm helpend! #dankbaar!

Ik vind het echt een verademing om met Wendy te werken! Wendy snapt je direct en ze werkt heel zelfstandig. Ze heeft bijna geen vragen en ze leert erg snel. Ze is mega ervaren in WordPress, Divi en onlineprogramma’s maken. Ik denk dat ik geen betere VA ken die zo veel ervaring heeft in alle programma’s.

 

Wendy is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze reageert snel op mijn vragen maar denkt ook strategisch mee met mijn bedrijf. Ze is echt een ondersteuning voor mijn bedrijf en ik weet niet wat ik zonder haar moet!

 

Ik ben mega blij dat Wendy op mijn pad is gekomen. Ben jij op zoek naar een technische VA met superveel online marketing ervaring? Twijfel niet en neem contact op met Wendy!

Rosanne Raubun
Design Your Dream

Wendy heeft een supersnelle service en als ik het echt niet meer weet mag ik haar persoonlijk benaderen en dan reageert ze erg snel. Heerlijk vind ik dat. Ik heb een volledig vertrouwen in dat het goed komt. Dat is een super gevoel. Dingen waar ik me niet mee bezig wil houden doet Wendy voor mij. Heerlijk en een echte aanrader.

Wendy is een enthousiaste VA die voor mij dingen heel snel op kan pakken en mij ook goed kan adviseren. Ze stelt goede vragen en zorgt er ook voor dat ik geen kansen over het hoofd zie. Wat Wendy zo bijzonder maakt is dat ze mee denkt vanuit een helikoptervisie en met heldere ideeën en adviezen komt. Die mij betere resultaten opleveren in mijn marketing.

Wendy is supersnel van begrip, ze begrijpt precies wat ik wil en waar ik heen wil. Ze helpt me om de mogelijkheden duidelijk te maken. Ze ziet kansen die ik misschien zelf nog niet zie. Omdat ze zo goed is op het gebied van techniek, helpt ze me echt verder.

 

Wendy heeft me ook heel veel opgeleverd op het gebied van overzicht, rust en helderheid. Bij het maken van een online academie komen best veel zaken kijken. Ik kon steeds met Wendy sparren en ook als ik even niet meer zie wat er moet gebeuren weet zij het steeds behapbaar te maken. We hebben samen een plan gemaakt waarna we allebei ons eigen ding zijn gaan uitvoeren. Ik kon zaken loslaten en zij gaf me rust en helderheid, zodat ik me precies wist waarop ik me moest focussen en wat er moest gebeuren.

 

Ze stelt kritische vragen en kan zich als een kleine pitbull vastbijten in blokkades die nog in de weg zitten van het ‘groots’ durven denken. Ze heeft een no-nonsense houding die inspireert.

Via via ben ik bij Wendy terecht gekomen, ik wilde graag een online programma creëeren. Maar zelf heb ik er geen verstand van. Dus contact gezocht met Wendy.

Erg prettig gesprek de eerste keer, dus Wendy mocht voor mij aan de slag om mijn online programma te bouwen.

In die tijd was ik zelf net bevallen van mijn zoontje als attentie kreeg ik een lief cadeautje opgestuurd!

Wendy denkt goed met je mee.

Bedankt ik ben heel erg blij met het resultaat.

Lianne Geurts
Divine Zevenaar

Ik heb met heel veel plezier met Wendy samengewerkt. Ze is technisch snel en als ze iets niet weet zoekt ze t zelf uit.

 

Als MPOP-er viel ze direct op door haar positieve houding en doorzettingsvermogen. Zij heeft echt de lessen binnen MPOP eigen gemaakt. Daarnaast is ze een super positieve collega die altijd voor t team klaar zal staan. Ik kon altijd een beroep op haar doen en mijn klanten ook.

 

Ze is heel leergierig, doortastend en zal altijd gaan voor t beste resultaat voor haar klanten.
Doordat ze heel gevoelig is kan ze intunen in wat jij nodig hebt.

 

Ze hecht een groot belang aan een close samenwerking en hele goede relatie met haar opdrachtgever. Zoek je iemand die aan je zijde staat en stap voor stap helpt en met je meedenkt, dan is Wendy een hele goede.

De technische kant van mijn online programma vind ik een grote uitdaging. Ik kan veel zelf, maar Wendy kan met drie klikken waar ik drie dagen over zou doen. Ze denkt met me mee, reageert snel op vragen en is flexibel. Wendy voelt als mijn technische toverstokje 😉

Wendy is lekker snel, super in haar vak, weet van aanpakken en heeft een hele fijne energie! Wij waren op zoek naar een VA die “het” snapt en hierin hebben we in Wendy een echte topper gevonden

Wil jij je kunnen focussen op de inhoud en de technische kant van het online ondernemen graag uitbesteden? Dan raad ik Wendy van harte aan!

 

Ik heb haar ingehuurd om mijn Business Coaching For Artists academie te bouwen. Ze wist mijn wensen in één keer te vertalen naar een mooie site die past bij mijn brand.

 

Door haar expertise op het technische gebied kon ik zorgeloos aan de inhoud van mijn online academie werken. Daarnaast is ze flexibel, mist nooit een deadline, heeft ze een aanstekelijk enthousiasme en vormt ze ook nog eens een fijne sparring partner op het gebied van lanceren en strategie.

 

Met haar hulp is mijn droom van een eigen online academie eindelijk in vervulling gegaan!

Sanne Boomhouwer
Susana Vocals & Lyrics

Ik heb tijdens een één-op-één dag, samen met Wendy de structuur van de academie opgezet. Ze heeft mij bij 2 online trainingen “THUISKOMEN” en “JE GOUDEN VONK” geadviseerd. Ze was er goed in om mijn aanbod eenvoudig en helder te maken.

Daarnaast heeft zij het technisch mogelijk gemaakt dat ik als ondernemer mijn producten kan verkopen. En dat lukt haar snel en goed en op een no nonsense manier die erg prettig is. Ze werkt samen met andere experts omdat ze het principe hanteert “schoenmaker blijf bij je leest”.

In eerste instantie kwam ik bij Wendy terecht voor ondersteuning op het technische vlak. Maar al snel ontdekte ik, dat als je met Wendy (samen)werkt, je zoveel meer krijgt!

 

Ze denkt met je mee en geeft je tips, zowel op het gebied van techniek als strategie. Maar daarnaast heeft ze altijd een peptalk voor je als je het even niet meer weet en coacht ze je dus ook op het gebied van mindset.

 

Bij Wendy kun je terecht voor de full package. Tel daarbij op dat ze een heel fijn mens is om mee (samen) te werken en dan snap je waarom ik steeds bij haar terugkom.

Agnes Grobbe
Pak je Kracht

Heb je een vraag of wil je even bellen?
Neem gerust contact met mij op (dan maken we een afspraak)