fbpx

Producten

… Want laat online strategie en techniek nou net mijn passie zijn.

Een paar jaar geleden stond ik in jouw schoenen. Toen ik ontdekte hoe leuk ik het online bouwen vond ben ik me daarin gaan specialiseren. Ik heb alles uitgezocht. Eindeloos getest en uitgeprobeerd en (namens grote namen in de online wereld) honderden ondernemers mogen helpen met de bouw van hun websites en online academies.

Al mijn kennis heb ik gestoken in mijn eigen producten. Samen bouwen we aan jouw online bedrijf. Ik zorg ervoor dat alles technisch werkt. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

De technische kant van mijn online programma vind ik een grote uitdaging. Ik kan veel zelf, maar Wendy kan met drie klikken waar ik drie dagen over zou doen. Ze denkt met me mee, reageert snel op vragen en is flexibel. Wendy voelt als mijn technische toverstokje 😉

Mijn producten zijn voor ondernemers die graag zelf de regie in handen hebben. Ik deel al mijn kennis en zet de basis voor je klaar, maar daarna moet je het zelf doen. 

Natuurlijk met duidelijke instructies in Jip en Janneke taal!

ONline Academie

Jouw online programma bied je natuurlijk aan vanuit jouw eigen online leeromgeving.

Vanuit mijn expertise als technische VA neem ik de bouw hiervan volledig voor je uit handen. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Zodra jouw academie klaar is krijg je toegang tot mijn online programma. Met stap voor stap instructies en een online database, leer je zelfstandig werken aan en met jouw online academie. 

Marketing funnel

De kans dat iemand die jou voor het eerst ‘ziet’, direct een kostbaar programma bij je af zal nemen, is klein en een direct aanbod komt ook nog eens opdringer over. Zo’n directe aanpak is dan ook zonde van je tijd en geld.

Geef potentiele klanten de kans om je te leren kennen, investeer in een goede klantrelatie en ga pas ‘verkopen’ als jouw klant daar klaar voor is.

Elke maand organiseer ik een live dag:
“Marketing Funnel Bouwen”

Tijdens deze dag geef ik je uitleg over de bouw van een slimme marketing funnel en gaan we direct aan de slag met het maken van een plan. Aan het eind van de dag heb je alle tools en kennis (alles wat we hebben besproken krijg je mee naar huis in de vorm van een werkboek). Voor jou is het nu slechts nog een kwestie van implementeren.

Tarieven

Uurtarief

Voor losse of eenmalige klussen werk ik op basis van
mijn uurtarief van €65,00 exclusief BTW

Offerte

Iedere online academie is anders.

Als jij het werk helemaal wilt uitbesteden werk ik altijd met een offerte op maat voor het totale project op basis van jouw wensen.

Voordat ik aan een klus of project begin ontvang je van mij altijd een prijsindicatie of offerte. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken, houdt dan rekening met een kilometer vergoeding van €0,19 cent per kilometer.

Even Kennismaken?

Heb jij vragen? Of wil je even sparren over jouw ideeën om te kijken of mijn programma ook geschikt voor je is?
Vraag dan een gratis kennismakings aan.

Wendy van den Bersselaar
Virtuele Assistent Brabant

wendy@onlineacademiebouwen.nl

KVK: 69725780

Cookiebeleid

Heb je een vraag of wil je even bellen?
Neem gerust contact met mij op (dan maken we een afspraak)

7 + 3 =

Wil je gratis tips en inspiratie ontvangen over locatie onafhankelijk werken?

Goed dat je je hebt aangemeld, ik heb je veel te vertellen!