fbpx

Diensten

“Wendy stelt kritische vragen en kan zich als een kleine pitbull vastbijten in blokkades die nog in de weg zitten van het ‘groots’ durven denken. Ze heeft een no-nonsense houding die inspireert.”

Lifestyle & Business Coaching

Met mijn achtergrond als Psycholoog help ik je graag met de mentale uitdagingen, die horen bij het (online) ondernemerschap. Ik ondersteun je bij de keuzes en stappen die jij daarin te zetten hebt.

Sinds ik zelf als online ondernemer begon heb ik grote online ondernemers mogen ondersteunen. Ik heb gezien en ervaren wat wel en niet werkt. Ik deel mijn kennis en inzichten graag met je, om jou te helpen in de ontwikkeling van een sucesvol online bedrijf en lifestyle.

Je hoeft het niet alleen te doen.

ONline Academie

Een online programma, biedt jou als online ondernemer die ultieme vrijheid. Je bedrijf is schaalbaar, niet van jouw afhankelijk en dus kun jij hiermee een ‘passief inkomen’ creëren.

Jouw online programma bied je natuurlijk aan in jouw eigen online leeromgeving. Vanuit mijn expertise als technische VA neem ik de bouw hiervan graag voor je uit handen. Daarnaast krijg je toegang tot mijn online programma, een online database, waarin je alle ins en outs kunt vinden waarmee ook jijzelf met jouw online academie leert werken.

E-mail marketing

De kans dat iemand die jou voor het eerst ‘ziet’, direct een kostbaar programma bij je af zal nemen, is klein en een direct aanbod komt ook nog eens opdringer over. Zo’n directe aanpak is dan ook zonde van je tijd en geld.

Ik vind het heel belangrijk om het aanbieden van je producten op een ‘authentieke en persoonlijke’ manier aan te pakken.

Geef potentiele klanten de kans om je te leren kennen, investeer in een goede klantrelatie en ga pas ‘verkopen’ als jouw klant daar klaar voor is.

Een slimme e-mailmarketing funnel is jouw ideale verkoper, die dit proces helemaal voor je uit handen neemt. Met behulp van Active Campaign richten we deze klantenreis voor je in. Het systeem doet daarna automatisch zijn werk (ook als je slaapt of met vakantie bent).

Tarieven

Uurtarief

Voor losse of eenmalige klussen werk ik op basis van
mijn uurtarief van €65,00 exclusief BTW

Offerte

Iedere online onderneming is anders.
Voor grotere projecten werk ik daarom altijd met een offerte voor het totale project op basis van jouw wensen.

Voordat ik aan een klus of project begin ontvang je van mij altijd een prijsindicatie of offerte. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken, houdt dan rekening met een kilometer vergoeding van €0,19 cent per kilometer.

Gratis strategiesessie

Wil je vrijblijvend sparren over jouw dromen en ideeën?
Vraag dan nu een gratis strategiesesie met mij aan.
We kunnen bellen, of Skype/Zoom gebruiken.

Wendy van den Bersselaar
Virtuele Assistent Brabant

[ wendy@onlineacademiebouwen.nl ]

KVK: 69725780

Cookiebeleid

Kan ik je helpen?
Neem gerust contact met mij op.

6 + 5 =

Wil je gratis tips en inspiratie ontvangen over locatie onafhankelijk werken?

Goed dat je je hebt aangemeld, ik heb je veel te vertellen!